torstai 4. helmikuuta 2016

Tammikuun häähankintoja

Jopas on vuosi lähtenyt reippaasti käyntiin! Vuodenvaihteessa päätin, että tänä vuonna alkaa hääsuunnittelu ihan kunnolla - ja nyt tammikuussa pää on pursunnut mitä erilaisempia hääideoita! Hyvä fiilis siis, on ollut tosi mukava aloittaa vuosi tällaisissa merkeissä.

Ensimmäiseksi ajatus selkiytyi häävärien suhteen. Ollaan Kirpun kanssa pohdittu värejä jo jokunen tovi, ja yhtäkkiä kesken tammikuun ajatus selkeni. Tulen esittelemään meidän häävärit tarkemmin myöhemmässä postauksessa, mutta yksi väreistä paljastuu väkisin jo tässä postauksessa.

Nimittäin heti, kun värit oli saatu päätettyä, juoksin suunapäänä Tigeriin, jossa olin nähnyt kauniita kultaraitaisia paperipillejä. Niitä oli saatava!Pari päivää myöhemmin meidän työpaikalla tehtiin suursiivousta, ja varastoja tyhjennettiin turhasta tavarasta. Äkkäsin poismenevästä kasasta valikoiman ihania lasipulloja ja -vaaseja ja otin sieltä korillisen niitä itselleni.Nämä on mielestäni täydellisiä pöytäkoristeita! Ajattelin hankkia jonkinlaista kultaista (ja mielellään glitteristä) spraytä ja tuunata näistä kukkamaljakoita.

kuva: pinterest
Kukat taas ajattelin askarrella vanhoista kirjoista. Onneksi Pinterest on pullollaan upeita DIY-ideoita!

kuva: pinterest
Siskoni oli muuten käärinyt minun ja Kirpun joululahjat kauniiseen pakettiin, joita somisti tällaiset kettukoristeet. Vaikka ketuilla onkin huivit kaulassa, ja ovat näin olleen hieman talvisia, ajateltiin käyttää näitä mukana hääkoristelussa. On ne niin somia!Eikä tammikuun häähössötykset tähän loppuneet - kävin myös reissun Oulussa häämessuilla ihanien kaasojeni kanssa! Oli ihana fiilistellä hääideoita heidän kanssaan. Messuilta mieleen jäi myös upeat sormukset, josta tehtiin myös tarjoukset... Niistäkin lisää myöhemmin!

Kävimme katsomassa myös yhtä potentiaalista juhlapaikkaa, joka ei sitten osoittautunutkaan täydelliseksi - miljöö oli kyllä ihana, paikan emäntä ei. Hän oli unohtanut meidän sopiman tapaamisen, tuli myöhässä paikalle, eikä pahoitellut ollenkaan. Paikan esittelystäkin jäi lähinnä kankea olo, joten heti tuli selväksi, että täällä en halua häitämme juhlia. Minusta on kuitenkin tärkeää, että ihmiset, joiden kanssa häiden tiimoilta asioi, on mukavia. Mieluummin maksan jollekin, jonka kanssa asioimisesta nautin - eikä tämä tapaus ikävä kyllä ollut sellainen. Hääpaikan metsästys siis saa luvan jatkua!

Mutta se olikin ainut takapakki alkuvuoden aikana häihin liittyen, joten ei tunnu missään. Nyt pitäisi vain tehdä to do-lista helmikuulle, jotta samanlainen aikaansaavuus jatkuu tässäkin kuussa!

Mitä tykkäätte näistä hääideoista? :)


10 kommenttia:

 1. Voihan kulta ja glitteri <3 meillekin tulee kultaa. Haluaisin vielä kultaglitteriä, mutta hirvittää, pölisisikö glitter kaikkialle?

  Se on kyllä paras tunne, kun asiat alkaa kirkastua :)

  Ja kyllä se juhlapaikka löytyy! Se vain voi olla vähän mutkan takana (ainakin meillä). Tsemppiä etsintöihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Luotan kans siihen, että ihana juhlapaikka ilmestyy vielä. :) Tuo glitterhuoli on muuten ihan aiheellinen, pitääpä vähän pohtia onko se mahdollisen sotkun arvoista, tai löytyisikö joku takuuvarma keino käyttää glitteriä ilman, että sitä on jokapuolella juhlapaikkaa. :D

   Poista
 2. Samantyyppisiä tuunattuja pulloja löytyy minunkin pinterestistäni! Tosin eri metallisävyssä, kun meillä on yhtenä värinä hopea.

  Ja ihania nuo ketut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinterest on kyllä ihan paras paikka inspiraation hakuun! :) Toivottavasti nuo pullojen tuunaukset on helppo homma, mutta kuvittelisi nyt ainakin!

   Poista
 3. Ihania hankintoja kaikki! Ja nuo ketut, miten suloisia ne onkaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä uskomattoman söpöjä! <3

   Poista
 4. Ääää, meillekin tulee kultaa yhdeksi tehosteväriksi! :D Ja noita glitterpulloja löytyy myös mun pinterestistä. :) Kulta on siitä helppo väri kun se sopii melkein minkä kanssa vaan ja onhan se juhlava ja näyttävä. Ja hei, ihanat noi pillit! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, hauskaa! :D Kulta on kyllä klassikko, ja siitä ihana, että kultaisia koristuksia on myös helppo löytää. Kuten kävi noiden pillien kanssa! :)

   Poista